PUBLICITATE

Sursa :: Bartosz Luczak from Canva

Sos de brânză pentru paste

Sosul de brânză pentru paste este o modalitate rapidă și ușoară de a spori aroma pastelor tale preferate. Acest sos cremos și gros este plin de aromă intensă de brânză, perfect pentru paste, lasagna sau caserole.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 linguri Unt Adăugat la
  • 2 linguri Făinuri Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • Arpagic pe deasupra (opțional) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Se încălzește o tigaie la foc mediu, în care se topește untul.

2. Pasul

Adăugați făina și amestecați-o cu untul pentru a forma un roux. Gătim acest lucru timp de aproximativ 2 minute.

3. Pasul

Adăugați laptele, amestecând tot timpul pentru a preveni formarea de cocoloașe.

4. Pasul

Când sosul se îngroașă, se adaugă brânza rasă. Se amestecă până când brânza s-a topit complet și sosul este omogen.

5. Pasul

Se condimentează după gust cu sare și piper.

6. Pasul

Dacă sosul este prea gros, mai adăugați puțin lapte.

7. Pasul

La final, se presară cu arpagic tocat.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou