PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/7dIKOH7h8ADmWEOjtKLr/9196dd226e69971d8281e4f6e3c1a3.jpeg)
Sursa :: hanbr from Getty Images
Sos de hrean cu carne afumată
Pregătiți acasă un sos de hrean cu carne afumată. Această rețetă este perfectă pentru prânzul de duminică sau orice altă ocazie specială.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Sos
- 100 g unt
- 2 Bucăți The Onion
- 3 Linguri făină
- 500 ml bulion de vită
- 200 g Hrean ras
- 200 ml Smetana
Maso
- 800 g carne afumată
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Spălați carnea, uscați-o și tăiați-o în bucăți mai mici.
2. Pasul
Încălziți untul în tigaie, adăugați ceapa tocată mărunt și prăjiți-o.
3. Pasul
Adăugați făină și prăjiți până începe să capete o culoare maro.
4. Pasul
Adăugați hrean și amestecați.
5. Pasul
Adăugați treptat bulionul de vită, amestecând continuu pentru a nu se forma cocoloașe.
6. Pasul
Adăugați smântână, amestecați și lăsați sosul să fiarbă aproximativ 15 minute la foc mic.
7. Pasul
Adăugați în tigaie carnea afumată și lăsați-o să fiarbă în sos pentru încă 15 minute.
8. Pasul
Serviți sosul fierbinte, ideal cu un găluște. Poftă bună!