PUBLICITATE

Sursa :: hanbr from Getty Images

Sos de hrean cu carne afumată

Pregătiți acasă un sos de hrean cu carne afumată. Această rețetă este perfectă pentru prânzul de duminică sau orice altă ocazie specială.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Sos

  • 100 g unt Adăugat la
  • 2 Bucăți The Onion Adăugat la
  • 3 Linguri făină Adăugat la
  • 500 ml bulion de vită Adăugat la
  • 200 g Hrean ras Adăugat la
  • 200 ml Smetana Adăugat la

Maso

  • 800 g carne afumată Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Spălați carnea, uscați-o și tăiați-o în bucăți mai mici.

2. Pasul

Încălziți untul în tigaie, adăugați ceapa tocată mărunt și prăjiți-o.

3. Pasul

Adăugați făină și prăjiți până începe să capete o culoare maro.

4. Pasul

Adăugați hrean și amestecați.

5. Pasul

Adăugați treptat bulionul de vită, amestecând continuu pentru a nu se forma cocoloașe.

6. Pasul

Adăugați smântână, amestecați și lăsați sosul să fiarbă aproximativ 15 minute la foc mic.

7. Pasul

Adăugați în tigaie carnea afumată și lăsați-o să fiarbă în sos pentru încă 15 minute.

8. Pasul

Serviți sosul fierbinte, ideal cu un găluște. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou