PUBLICITATE

Sursa :: hanbr from Getty Images

Sos de hrean cu carne afumată

Pregătiți acasă un sos de hrean cu carne afumată. Această rețetă este perfectă pentru prânzul de duminică sau orice altă ocazie specială.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Sos

  • 100 g unt Adăugat la
  • 2 Bucăți The Onion Adăugat la
  • 3 Linguri făină Adăugat la
  • 500 ml bulion de vită Adăugat la
  • 200 g Hrean ras Adăugat la
  • 200 ml Smetana Adăugat la

Maso

  • 800 g carne afumată Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Spălați carnea, uscați-o și tăiați-o în bucăți mai mici.

2. Pasul

Încălziți untul în tigaie, adăugați ceapa tocată mărunt și prăjiți-o.

3. Pasul

Adăugați făină și prăjiți până începe să capete o culoare maro.

4. Pasul

Adăugați hrean și amestecați.

5. Pasul

Adăugați treptat bulionul de vită, amestecând continuu pentru a nu se forma cocoloașe.

6. Pasul

Adăugați smântână, amestecați și lăsați sosul să fiarbă aproximativ 15 minute la foc mic.

7. Pasul

Adăugați în tigaie carnea afumată și lăsați-o să fiarbă în sos pentru încă 15 minute.

8. Pasul

Serviți sosul fierbinte, ideal cu un găluște. Poftă bună!

Rețete similare

Chiftele de cartofi umplute cu carne afumată

Gătesc regulat chiftele de cartofi umplute cu carne afumată în weekend, când suntem la cabană.

Rulouri de varză clasice umplute cu carne tocată

Verișoara Hilda m-a învățat această rețetă de rulouri de varză la începutul anilor '90. De-a lungul timpului, bucătăria ei s-a îmbunătățit constant, iar rulourile ei de varză au devenit legendare. Am făcut acest fel de mâncare tradițională de nenumărate ori. Este întotdeauna o plăcere deosebită să servesc această delicatesă. Rulourile de varză făcute în casă sunt gustoase și sățioase.

Coaste de porc cu varză murată și piure de cartofi

Acesta este un fel de mâncare tradițională, suculentă și bogată din Germania, pe care am făcut-o de nenumărate ori. Îmi place aroma afumată a Kassler-ului combinată cu varza acră și cu piureul cremos de cartofi. Această rețetă este câștigătoare pentru ocazii speciale și, de asemenea, este un fel de mâncare delicioasă și reconfortantă în zilele mai reci.

Rulouri de varză de salvie de casă

Această rețetă tradițională de ruladă de varză creață este una dintre mâncărurile mele preferate, pe care îmi place să o fac mereu și mereu. Combinația dintre varza crocantă și umplutura aromată de carne tocată, învelită într-un sos bogat, este pur și simplu irezistibilă. Această rețetă necesită un pic de timp și răbdare, dar rezultatul merită cu siguranță!

Cartofi cu varză acră

Un fel de mâncare tradițional, care este deosebit de apreciat în lunile de iarnă.

Salată Caesar cu somon fierbinte de casă

Acest somon crocant, prăjit la tigaie, combinat cu un dressing cremos și picant, este o pereche făcută în raiul gastronomic.

Spaetzle clasic de varză șvăbească

Această mâncare tradițională din sudul Germaniei este una dintre preferatele mele, pe care am pregătit-o de multe ori. Combinația dintre spaetzle sărat și gustul ușor acrișor al verzei nu este doar delicioasă, ci și foarte sățioasă. O adevărată mâncare reconfortantă care are un gust deosebit de bun în sezonul rece!

"Alsacian Choucroute" - carne cu varză murată

În calitate de cetățean care a trecut frontiera germano-franceză, am savurat adesea choucroute în Franța. Am început apoi să prepar acasă acest delicios fel de mâncare tradițională din Alsacia pentru familia și prietenii mei, până când am perfecționat rețeta. Amestecul minunat de varză acră , arome picante și carne de porc consistentă este pur și simplu irezistibil.

Rețete similare

Chiftele de cartofi umplute cu carne afumată

Gătesc regulat chiftele de cartofi umplute cu carne afumată în weekend, când suntem la cabană.

Rulouri de varză clasice umplute cu carne tocată

Verișoara Hilda m-a învățat această rețetă de rulouri de varză la începutul anilor '90. De-a lungul timpului, bucătăria ei s-a îmbunătățit constant, iar rulourile ei de varză au devenit legendare. Am făcut acest fel de mâncare tradițională de nenumărate ori. Este întotdeauna o plăcere deosebită să servesc această delicatesă. Rulourile de varză făcute în casă sunt gustoase și sățioase.

Coaste de porc cu varză murată și piure de cartofi

Acesta este un fel de mâncare tradițională, suculentă și bogată din Germania, pe care am făcut-o de nenumărate ori. Îmi place aroma afumată a Kassler-ului combinată cu varza acră și cu piureul cremos de cartofi. Această rețetă este câștigătoare pentru ocazii speciale și, de asemenea, este un fel de mâncare delicioasă și reconfortantă în zilele mai reci.

Rulouri de varză de salvie de casă

Această rețetă tradițională de ruladă de varză creață este una dintre mâncărurile mele preferate, pe care îmi place să o fac mereu și mereu. Combinația dintre varza crocantă și umplutura aromată de carne tocată, învelită într-un sos bogat, este pur și simplu irezistibilă. Această rețetă necesită un pic de timp și răbdare, dar rezultatul merită cu siguranță!

Cartofi cu varză acră

Un fel de mâncare tradițional, care este deosebit de apreciat în lunile de iarnă.

Salată Caesar cu somon fierbinte de casă

Acest somon crocant, prăjit la tigaie, combinat cu un dressing cremos și picant, este o pereche făcută în raiul gastronomic.

Spaetzle clasic de varză șvăbească

Această mâncare tradițională din sudul Germaniei este una dintre preferatele mele, pe care am pregătit-o de multe ori. Combinația dintre spaetzle sărat și gustul ușor acrișor al verzei nu este doar delicioasă, ci și foarte sățioasă. O adevărată mâncare reconfortantă care are un gust deosebit de bun în sezonul rece!

"Alsacian Choucroute" - carne cu varză murată

În calitate de cetățean care a trecut frontiera germano-franceză, am savurat adesea choucroute în Franța. Am început apoi să prepar acasă acest delicios fel de mâncare tradițională din Alsacia pentru familia și prietenii mei, până când am perfecționat rețeta. Amestecul minunat de varză acră , arome picante și carne de porc consistentă este pur și simplu irezistibil.

Reels

Nou