PUBLICITATE

Sursa :: pixelshot from Canva

Sos de roșii cu chiftele

Un sos de roșii delicios cu chifteluțe, la care puteți adăuga, de exemplu, găluște.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Carne tocată de vită Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 500 g Roșii coapte Adăugat la
  • sare și piper negru măcinat Adăugat la
  • 1 bucată ou Adăugat la
  • 50 g Pesmet Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
  • Ierburi proaspete (busuioc, pătrunjel) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Se curăță și se toacă mărunt ceapa și usturoiul.

2. Pasul

Înainte de a începe să faci chifteluțele, îți recomand să pregătești toate ingredientele pentru ca totul să fie mai ușor de pregătit ulterior.

3. Pasul

Adăugați la carnea tocată oul, pesmetul, jumătate din usturoiul și ceapa tocate, sare, piper și amestecați. Se modelează în bile mici.

4. Pasul

Într-o tigaie, se prăjesc chiftelele în ulei până devin aurii.

5. Pasul

Adăugați restul de ceapă și usturoi în tigaie și rumeniți-le până se înmoaie.

6. Pasul

Adăugați roșiile tocate și asezonați cu sare și piper. Se lasă să fiarbă la foc mic aproximativ 15 minute, până când sosul este gros.

7. Pasul

Adăugați chiftelele în sos și lăsați-le să fiarbă la foc mic încă 10 minute.

8. Pasul

Puteți orna sosul cu ierburi proaspete înainte de servire.

Rețete similare

Amestec de carne pentru spaghetti

Acest amestec de carne este un complement clasic pentru spaghetti. Se combină bine cu parmezanul.

Oală de tâlhar cu carne tocată mâncare rustică de petrecere

Familia noastră gătește această rețetă consistentă de tocană de tâlhar de generații. Nu este nimic mai bun decât să te întâlnești cu cei dragi și să te bucuri de această tocană delicioasă și sățioasă. Am făcut-o de nenumărate ori de-a lungul anilor și este întotdeauna un succes, mai ales în lunile reci de iarnă. Poate fi preparată și în aer liber, pe un foc deschis.

Paste cu chiftele

Rețetă pentru paste italienești perfecte cu chiftele.

Tigaie de tocăniță de tăiței sănătoasă

Acest fel de mâncare este un adevărat clasic în casa mea! Combinația de carne tocată consistentă și tăiței savuroși face din acest fel de mâncare o adevărată mâncare reconfortantă. Prăjirea cărnii tocate înainte de a găti tăițeii conferă felului de mâncare o aromă unică și consistentă pe care toată familia o va îndrăgi.

Spaghete cu carne tocată

Rețetă pentru spaghete bolognese tradiționale italiene cu carne tocată.

Tigaie de cartofi cu cartofi de inimă

Acesta este un fel de mâncare consistent și sățios pe care îl fac adesea când am o abundență de cartofi. Carnea tocată se amestecă minunat cu cartofii prăjiți crocanți, iar niște arpagic proaspăt completează la final. Este un preparat clasic simplu care este întotdeauna un succes, fie acasă, cu prietenii sau chiar la petreceri.

Original italian Cannelloni Casserole

Această caserolă de cannelloni este un fel de mâncare pe care îl fac de ani de zile și pe care mă bucur mereu să-l aduc la masă. Se prepară minunat și apoi se coace la cuptor la timpul dorit. Combinația dintre gustul picant al sosului de roșii, cremositatea sosului bechamel și gustul savuros al cannelloniilor umpluți cu carne tocată este pur și simplu irezistibilă.

Mărunțelușe tradiționale cu varză creță

Un deliciu din bucătăria germană, mărunțelușele cu varză creță sunt frunze de varză umplute cu carne tocată, care sunt stufate într-un bulion gustoase. Acestea sunt ideale pentru o cină în familie confortabilă.

Rețete similare

Amestec de carne pentru spaghetti

Acest amestec de carne este un complement clasic pentru spaghetti. Se combină bine cu parmezanul.

Oală de tâlhar cu carne tocată mâncare rustică de petrecere

Familia noastră gătește această rețetă consistentă de tocană de tâlhar de generații. Nu este nimic mai bun decât să te întâlnești cu cei dragi și să te bucuri de această tocană delicioasă și sățioasă. Am făcut-o de nenumărate ori de-a lungul anilor și este întotdeauna un succes, mai ales în lunile reci de iarnă. Poate fi preparată și în aer liber, pe un foc deschis.

Paste cu chiftele

Rețetă pentru paste italienești perfecte cu chiftele.

Tigaie de tocăniță de tăiței sănătoasă

Acest fel de mâncare este un adevărat clasic în casa mea! Combinația de carne tocată consistentă și tăiței savuroși face din acest fel de mâncare o adevărată mâncare reconfortantă. Prăjirea cărnii tocate înainte de a găti tăițeii conferă felului de mâncare o aromă unică și consistentă pe care toată familia o va îndrăgi.

Spaghete cu carne tocată

Rețetă pentru spaghete bolognese tradiționale italiene cu carne tocată.

Tigaie de cartofi cu cartofi de inimă

Acesta este un fel de mâncare consistent și sățios pe care îl fac adesea când am o abundență de cartofi. Carnea tocată se amestecă minunat cu cartofii prăjiți crocanți, iar niște arpagic proaspăt completează la final. Este un preparat clasic simplu care este întotdeauna un succes, fie acasă, cu prietenii sau chiar la petreceri.

Original italian Cannelloni Casserole

Această caserolă de cannelloni este un fel de mâncare pe care îl fac de ani de zile și pe care mă bucur mereu să-l aduc la masă. Se prepară minunat și apoi se coace la cuptor la timpul dorit. Combinația dintre gustul picant al sosului de roșii, cremositatea sosului bechamel și gustul savuros al cannelloniilor umpluți cu carne tocată este pur și simplu irezistibilă.

Mărunțelușe tradiționale cu varză creță

Un deliciu din bucătăria germană, mărunțelușele cu varză creță sunt frunze de varză umplute cu carne tocată, care sunt stufate într-un bulion gustoase. Acestea sunt ideale pentru o cină în familie confortabilă.

Reels

Nou