PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/kE8Q-txRPp0R0n36ORD5/c45813e5a3bab5d69808add3a693b8.jpeg)
Sursa :: FB: Recepty a rady do kuchyne I.
Suculentă cotletă de porc prăjită în tigaie
Prepararea acestei cotlete de porc nu este deloc consumatoare de timp, astfel încât o puteți pregăti oricând aveți poftă de ceva delicios, dar nu aveți mult timp.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
2
- 2 bucată Cotlet de porc
- 2 cuișoare usturoi
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță Piper negru
- 2 PL ulei de măsline
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
35 min.
1. Pasul
Condimentați carnea de porc, asezaționați, ungeți cu ulei de măsline și lăsați-o să se odihnească pentru o vreme.
2. Pasul
Încălziti tigaia și prăjiți carnea de pe fiecare parte aproximativ 5 minute.
3. Pasul
Înfășurați coastele de porc în folie de aluminiu și pregătiți o garnitură de legume după gustul dvs.