PUBLICITATE

Sursa :: Lesyy from Getty Images Pro

Tort de ananas cu cocos

Rețetă pentru un tort delicios de ananas, presărat cu cocos.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Pe corp:

  • 5 bucată ouă Adăugat la
  • 5 ro Apă caldă Adăugat la
  • 180 g zahăr pudră Adăugat la
  • 1 Articolul De extract de vanilie Adăugat la
  • 2 ro Ulei Adăugat la
  • 150 g Făină fină Adăugat la
  • 50 g Nucă de cocos rasă Adăugat la
  • 1 bal Praf de copt Adăugat la

Pentru crem:

  • 15 g Gelatină în praf Adăugat la
  • Compot de ananas Adăugat la
  • 3 căni Iaurt Adăugat la
  • 9 ro zahăr pudră Adăugat la
  • 1 ro De extract de vanilie Adăugat la
  • 250 ml smântână pentru frișcă Adăugat la
  • nucă de cocos rasă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Bateți ouăle până se transformă în spumă, adăugați apă și continuați să bateți.

2. Pasul

Adăugăm treptat zahărul, extractul de vanilie și la urmă turnăm uleiul.

3. Pasul

Amestecați făina cu nucă de cocos și praf de copt.

4. Pasul

Amestecăm totul împreună și turnăm aluatul într-o tigaie acoperită cu hârtie de copt.

5. Pasul

Coacem adesea aproximativ 30 de minute la 180 °C. Dupa coacere, il lasam sa se raceasca, apoi il taiem in 3 bucati egale.

6. Pasul

Crema o pregătiți astfel, adică lăsați gelatina să se umfle în 3 linguri de suc de compot de ananas.

7. Pasul

Apoi încălziți alte 4 linguri de suc de ananas și topiți în ele gelatina umflată.

8. Pasul

Într-un bol, amestecăm iaurtul cu zahărul pudră și, în timp ce continuăm să amestecăm, adăugăm amestecul de gelatină și extractul de vanilie. Batem smântâna și o adăugăm cu grijă la amestec.

9. Pasul

Lăsați compotul de ananas să se scurgă și tăiați ananasul în bucăți mai mici.

10. Pasul

Pe tava, plasați prima parte a corpului, ungeți-o cu cremă și presărați-o cu bucăți de ananas. Continuați cu al doilea strat. Finalizați tortul cu al treilea strat și ungeți partea de sus cu cremă. Lăsați tortul să se întărească.

11. Pasul

În cele din urmă, bateți restul de smântână și acoperiți tortul cu smântână bătută și presărați cu nucă de cocos.

Rețete similare

Tort de vară de vară cu mango și nucă de cocos al bunicii

Textura bogată și umedă a acestei prăjituri, combinată cu gustul fructat și picant al mangoului adevărat și cu parfumul cremos al nucii de cocos, aduce întotdeauna o încântare pură oaspeților.

Tort filipinez de nucă de cocos Ube Chiffon Macapuno

Prăjitura Ube Macapuno este un desert foarte iubit din Filipine. Prăjitura fragedă ube chiffon cake este asociată cu o umplutură dulce de nucă de cocos, cunoscută sub numele de macapuno, pentru a crea o combinație apetisantă. Această rețetă autentică de prăjitură nu este doar delicioasă, ci se mândrește și cu o culoare mov atrăgătoare, aducând un strop de bucurie pe masa dumneavoastră. Bucurați-vă să creați această delicatesă filipineză vibrantă chiar la voi acasă!

Tortă simplă cu mascarpone

Această tortă cu mascarpone este ușor de preparat. Este ideală pentru petreceri, aniversări sau pur și simplu pentru cafea.

Tort de fructe întunecat bogat al bunicii

Prăjitura cu fructe negre a bunicii mele este un amestec de fructe și mirodenii adunate într-o prăjitură delicioasă în timpul coacerii.

Tort de fructe de modă veche a bunicii

Această prăjitură umedă și plină de savoare provoacă o aromă amețitoare care umple bucătăria și persistă pe tot parcursul sărbătorilor. Prepararea este destul de simplă, iar rezultatul merită fiecare minut de așteptare!

Tortă de ciocolată și căpșuni

Această tortă este combinația perfectă de blat de cacao ușor amărui și căpșuni ușor acide. Este un desert simplu care îți va revigora papilele gustative și te va umple de fericire.

Tortă cu mascarpone și căpșuni

Această tortă cremoasă cu mascarpone și căpșuni este o alegere perfectă pentru petreceri, zile de naștere sau chiar și atunci când aveți poftă de ceva dulce.

Tort fără gluten cu căpșuni

Un tort pentru weekend sau chiar pentru o petrecere? Acesta este un desert minunat, frumos și la vedere. În plus, este destul de sănătos.

Rețete similare

Tort de vară de vară cu mango și nucă de cocos al bunicii

Textura bogată și umedă a acestei prăjituri, combinată cu gustul fructat și picant al mangoului adevărat și cu parfumul cremos al nucii de cocos, aduce întotdeauna o încântare pură oaspeților.

Tort filipinez de nucă de cocos Ube Chiffon Macapuno

Prăjitura Ube Macapuno este un desert foarte iubit din Filipine. Prăjitura fragedă ube chiffon cake este asociată cu o umplutură dulce de nucă de cocos, cunoscută sub numele de macapuno, pentru a crea o combinație apetisantă. Această rețetă autentică de prăjitură nu este doar delicioasă, ci se mândrește și cu o culoare mov atrăgătoare, aducând un strop de bucurie pe masa dumneavoastră. Bucurați-vă să creați această delicatesă filipineză vibrantă chiar la voi acasă!

Tortă simplă cu mascarpone

Această tortă cu mascarpone este ușor de preparat. Este ideală pentru petreceri, aniversări sau pur și simplu pentru cafea.

Tort de fructe întunecat bogat al bunicii

Prăjitura cu fructe negre a bunicii mele este un amestec de fructe și mirodenii adunate într-o prăjitură delicioasă în timpul coacerii.

Tort de fructe de modă veche a bunicii

Această prăjitură umedă și plină de savoare provoacă o aromă amețitoare care umple bucătăria și persistă pe tot parcursul sărbătorilor. Prepararea este destul de simplă, iar rezultatul merită fiecare minut de așteptare!

Tortă de ciocolată și căpșuni

Această tortă este combinația perfectă de blat de cacao ușor amărui și căpșuni ușor acide. Este un desert simplu care îți va revigora papilele gustative și te va umple de fericire.

Tortă cu mascarpone și căpșuni

Această tortă cremoasă cu mascarpone și căpșuni este o alegere perfectă pentru petreceri, zile de naștere sau chiar și atunci când aveți poftă de ceva dulce.

Tort fără gluten cu căpșuni

Un tort pentru weekend sau chiar pentru o petrecere? Acesta este un desert minunat, frumos și la vedere. În plus, este destul de sănătos.

Reels

Nou