PUBLICITATE

Sursa :: Slatan from Canva

Coapse de pui la grătar în cuptor

Rețetă pentru coapse de pui dezosate, prăjite la cuptor.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 Fără os Coapse de pui Adăugat la
  • 2 linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 lingură Ardei Adăugat la
  • 1 lingură Majorana Adăugat la
  • sare și piper negru proaspăt măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Începeți prin a clăti coapsele de pui și a le usca cu un prosop de hârtie.

2. Pasul

Coapsele se freacă apoi cu usturoi pisat, se presară cu paprika, măghiran, sare și piper.

3. Pasul

Apoi stropiți coapsele de pui cu ulei de măsline.

4. Pasul

Se pun coapsele de pui în cuptorul preîncălzit la 200 de grade și se prăjesc timp de aproximativ 50 de minute sau până când carnea este frumos aurie și suculentă, eu stropesc ocazional coapsele cu uleiul rumenit. Acest lucru menține carnea fragedă și suculentă.

Rețete similare

Pulpe de pui fără oase la grătar

O rețetă bună pentru pulpe de pui fără oase, pe care le puteți pregăti ușor pe grătar.

Pui crocant, condimentat și afumat cu coaste de pui

Această rețetă ușor de preparat de pulpe de pui afumate capătă o combinație minunată de arome afumate, picante și dulci. Perfect pentru un grătar în familie, acest fel de mâncare îi va lăsa pe toți mulțumiți cu puiul său suculent și suculent, făcându-l o mâncare reconfortantă perfectă!

Frigărui de porc

Frigăruile de porc savuroase și suculente sunt o specialitate irezistibilă pe care orice iubitor de grătare o va adora. Această rețetă de frigărui de porc este simplă și ușor de pregătit.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Kebab turcesc cu carne de miel și iaurt
Videorecetă

Kebab turcesc cu carne de miel și iaurt

Kebabul turcesc cu carne de miel este perfect pentru o cină delicioasă și ușoară! Carnea este marinată într-un amestec de condimente aromate și servită alături de iaurt proaspăt și pâine plată.

Coapse de pui la cuptor cu brânză

Rețetă pentru coapse de pui delicioase la cuptor cu brânză și smântână.

Carne de porc de gât la grătar pe tigaie

Rețetă pentru un delicios gât de gât la grătar într-o tigaie cu ierburi.

Cotlete de porc marinate

Cotlete de porc într-o super marinată de vin roșu, miere, ulei de măsline, usturoi și sos de soia.

Coaste de porc marinate

Coaste de porc marinate delicioase și suculente, care sunt deosebit de populare în sezonul de grătar. Aceste coaste condimentate sunt cele mai bune dacă sunt marinate peste noapte, ceea ce le permite să absoarbă toate aromele delicioase ale marinadei.

Rețete similare

Pulpe de pui fără oase la grătar

O rețetă bună pentru pulpe de pui fără oase, pe care le puteți pregăti ușor pe grătar.

Pui crocant, condimentat și afumat cu coaste de pui

Această rețetă ușor de preparat de pulpe de pui afumate capătă o combinație minunată de arome afumate, picante și dulci. Perfect pentru un grătar în familie, acest fel de mâncare îi va lăsa pe toți mulțumiți cu puiul său suculent și suculent, făcându-l o mâncare reconfortantă perfectă!

Frigărui de porc

Frigăruile de porc savuroase și suculente sunt o specialitate irezistibilă pe care orice iubitor de grătare o va adora. Această rețetă de frigărui de porc este simplă și ușor de pregătit.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Kebab turcesc cu carne de miel și iaurt
Videorecetă

Kebab turcesc cu carne de miel și iaurt

Kebabul turcesc cu carne de miel este perfect pentru o cină delicioasă și ușoară! Carnea este marinată într-un amestec de condimente aromate și servită alături de iaurt proaspăt și pâine plată.

Coapse de pui la cuptor cu brânză

Rețetă pentru coapse de pui delicioase la cuptor cu brânză și smântână.

Carne de porc de gât la grătar pe tigaie

Rețetă pentru un delicios gât de gât la grătar într-o tigaie cu ierburi.

Cotlete de porc marinate

Cotlete de porc într-o super marinată de vin roșu, miere, ulei de măsline, usturoi și sos de soia.

Coaste de porc marinate

Coaste de porc marinate delicioase și suculente, care sunt deosebit de populare în sezonul de grătar. Aceste coaste condimentate sunt cele mai bune dacă sunt marinate peste noapte, ceea ce le permite să absoarbă toate aromele delicioase ale marinadei.

Reels

Nou