PUBLICITATE

Sursa :: larik_malasha for iStockPhotos

Copaci de Crăciun dulci de patiserie puff dulce

Această rețetă pune un zâmbet pe fețele familiei mele, mai ales în perioada Crăciunului. Pomii de Crăciun dulci din pufuleți nu sunt doar un succes pe masa de sărbătoare, ci și un cadou perfect pentru prieteni și familie. Partea bună este că sunt foarte ușor de făcut și necesită doar câteva ingrediente.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 1 Pachet Patiserie pufoasă (răcită sau proaspătă, în funcție de preferințe) Adăugat la
  • 4 Lingură zahăr brun Adăugat la
  • 4 Lingură Scorțișoară Adăugat la
  • Un pic de unt topit pentru ungere Adăugat la
  • Zahăr pudră pentru presărat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Pentru a face pomii de Crăciun din foitaj dulce, mai întâi preîncălziți cuptorul la 200 de grade și tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.

2. Pasul

Întindeți foaia de pufuleți și tăiați-o pe lungime în 12 benzi de aceeași lățime. Am constatat că o lățime de aproximativ 2 cm este cea mai bună pentru acest lucru.

3. Pasul

Se iau două benzi și se presează împreună în centru, astfel încât să formeze un copac. Continuați cu această metodă până când toți brazii dvs. sunt gata. Folosiți o țepușă de lemn pentru a lipi bradul împreună.

4. Pasul

Apoi se unge fiecare copac cu unt topit. Nu vă zgârciți prea mult aici, deoarece untul dă o strălucire plăcută și permite scorțișoarei și zahărului să adere mai bine la foitaj.

5. Pasul

Acum amestecați zahărul brun și scorțișoara și presărați amestecul uniform peste pomii de Crăciun.

6. Pasul

Coaceți pomii de Crăciun timp de aproximativ 10-15 minute, sau până când au crescut și sunt aurii. Verificați cuptorul în permanență - foitajul se poate arde rapid!

7. Pasul

După ce ați scos pomii de Crăciun din aluat pufos din cuptor, lăsați-i să se răcească puțin și apoi presărați zahăr pudră peste pomi pentru un finisaj înzăpezit. Înfigeți țepușele de lemn pe o pralină, astfel încât pomii de Crăciun să stea în picioare.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou