PUBLICITATE

Sursa :: PatrikSlezak from Getty Images

Desert de fructe cu gelatină

Un desert de fructe delicios cu gelatină, care este o alegere excelentă atunci când aveți poftă de ceva dulce.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12

Hull:

  • 4 ks ou Adăugat la
  • 200 g zahăr cristal Adăugat la
  • 100 ml ulei Adăugat la
  • 100 ml apă Adăugat la
  • 1 ks Praf de copt Adăugat la
  • 200 g făină simplă specială Adăugat la

Cremă:

  • 200 ml Frișcă bătută Adăugat la
  • 400 g smântână acră Adăugat la
  • 250 g mascarpone Adăugat la
  • 1 ks Gelatină Adăugat la
  • 3 ks Spic de aur Adăugat la
  • Compot de fructe Adăugat la
  • 2 ks Generator Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Ne pregătim aluatul. Amestecăm gălbenușurile împreună cu zahărul cristalin.

2. Pasul

Apoi adăugăm ulei și apă.

3. Pasul

Frecvent coacem la 175°C aproximativ 20 de minute.

4. Pasul

Crem: batem smântână și adăugăm smântână acră, mascarpone și înghesuitori.

5. Pasul

Ungem aluatul cu cremă.

6. Pasul

Pe cremă punem fructe.

7. Pasul

Gelatină: umplem sucul de compot cu apă sau suc de fructe până la 800 ml.

8. Pasul

Adăugăm 3 spicuri de aur și gătim o terci gros, pe care îl lăsăm să se răcească un pic.

9. Pasul

Turnăm gelatina pe partea de sus a tortului și o lăsăm să se întărească în frigider.

Reels

Nou