PUBLICITATE

Sursa :: Freepik

Pachete de sparanghel prăjit și prosciutto înfășurat cu prosciutto

Acest pachet de sparanghel și prosciutto învelit este un fel de mâncare simplu de făcut, dar este plin de arome și are o prezentare frumoasă, perfectă pentru o cină casual sau o ocazie specială.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 20 tulpini De sparanghel Adăugat la
  • 10 felii De Prosciutto Adăugat la
  • 1 lingură ulei de măsline Adăugat la
  • 2 linguriță Coajă de lămâie Adăugat la
  • Sare și piper negru după gust Adăugat la
  • 1 lingură Glazură balsamică Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 400 de grade Fahrenheit. Puneți deoparte o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Acesta este un pas mic, dar crucial pentru a vă asigura că pachețelele sunt ușor de întors și își păstrează forma.

2. Pasul

Se spală tulpinile de sparanghel și se taie capetele. Din experiența mea, cel mai bine este să tăiați aproximativ 5 cm din partea de jos, deoarece această parte poate fi un pic mai dură.

3. Pasul

Apoi, se iau două tulpini de sparanghel și se înfășoară o felie de Prosciutto în jurul lor. Repetați acest proces până când fiecare tulpină a fost folosită. Aceasta este partea distractivă - asigurați-vă că înfășurarea nu este prea strânsă pentru a permite sparanghelului să se aburească în timp ce se coace.

4. Pasul

Aranjați pachetele de Prosciutto și sparanghel înfășurate pe foaia de copt pregătită. Stropiți-le cu ulei de măsline și presărați-le cu sare, piper și coajă de lămâie. Coaja aduce un echilibru răcoritor la prosciutto sărat.

5. Pasul

Coaceți la cuptor timp de aproximativ 15 minute sau până când sparanghelul este fiert, dar încă crocant, iar Prosciutto este ușor crocant. Odată scoși din cuptor, stropiți-i cu glazura balsamică. Adaugă o aromă dulce care completează perfect pachețelele savuroase.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou