PUBLICITATE

Sursa :: kwasny221 from Getty Images

Spaghete bolognese din carne tocată

Spaghete bolognese din carne tocată pe care le poți avea pe masă în 30 de minute.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 400 g Carne tocată de vită Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 2 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 Linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • 400 g Roșii la conservă Adăugat la
  • 1 Lingura oregano Adăugat la
  • Un vârf de cuțit de sare și piper Adăugat la
  • 400 g Spaghete Adăugat la
  • Brânză parmezan rasă pentru servire Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Într-o tigaie adâncă, se prăjește ceapa tocată mărunt în ulei de măsline până când devine aurie. Adăugați usturoiul zdrobit și prăjiți.

2. Pasul

Se adaugă carnea tocată și se prăjește bine. Folosiți o lingură pentru a o rupe în bucăți mai mici în timp ce o prăjiți. Este important să prăjiți bine carnea, astfel încât să fie frumos crocantă.

3. Pasul

Adăugați roșiile din conservă. Dacă folosiți roșii proaspete, este mai bine să le decojiți mai întâi și să le tăiați în bucăți mici. Personal, prefer roșiile din conservă, care au un gust mai intens iarna.

4. Pasul

Apoi se condimentează cu sare și piper și se adaugă oregano. După ce se amestecă, se lasă sosul să bolborosească sub capac timp de aproximativ 30 de minute, la foc mic.

5. Pasul

Între timp, gătiți spaghetele al dente conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Eu adaug întotdeauna o lingură de ulei de măsline în apă pentru ca spaghetele să nu se lipească.

6. Pasul

Scurgeți spaghetele finite și amestecați-le cu sosul. Se servește cu parmezan ras.

Rețete similare

Spaghete cu carne tocată

Rețetă pentru spaghete bolognese tradiționale italiene cu carne tocată.

Original italian Cannelloni Casserole

Această caserolă de cannelloni este un fel de mâncare pe care îl fac de ani de zile și pe care mă bucur mereu să-l aduc la masă. Se prepară minunat și apoi se coace la cuptor la timpul dorit. Combinația dintre gustul picant al sosului de roșii, cremositatea sosului bechamel și gustul savuros al cannelloniilor umpluți cu carne tocată este pur și simplu irezistibilă.

Paste italiene de casă cu pesto

Această rețetă de paste italiene de casă cu pesto este una dintre mâncărurile mele preferate, care ajunge pe masa noastră de câteva ori pe lună. Sunt gustoase, pline de savoare și se prepară rapid și ușor.

Spaghete carbonara fără ouă

Această rețetă este o soluție grozavă pentru cei care doresc să se bucure de carbonara tradițională, dar nu doresc sau nu pot consuma ouă.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Paste carbonara cremoase și savuroase
Videorecetă

Paste carbonara cremoase și savuroase

Pastele carbonara combină ouă, parmezan, bacon crocant și usturoi pentru a crea un amestec perfect de cremozitate și savoare. Sunt gata în doar 30 de minute și va fi cu siguranță un succes la masa de prânz sau cină!

Tigaie de tocăniță de tăiței sănătoasă

Acest fel de mâncare este un adevărat clasic în casa mea! Combinația de carne tocată consistentă și tăiței savuroși face din acest fel de mâncare o adevărată mâncare reconfortantă. Prăjirea cărnii tocate înainte de a găti tăițeii conferă felului de mâncare o aromă unică și consistentă pe care toată familia o va îndrăgi.

Paste rapide de prânz cu legume și ton

Una dintre rețetele mele preferate pentru un prânz rapid și gustos sunt aceste paste. Combinația de legume proaspete, ton și condimente delicioase o face un adevărat deliciu. În plus, este destul de ușor și rapid de făcut, ceea ce este perfect dacă nu ai prea mult timp la dispoziție.

Pui piccata italian (schnitzel)

Puiul piccata este una dintre mâncărurile mele preferate pe care mă bucur întotdeauna să le pregătesc pentru familia și prietenii mei. Este o delicatesă italiană cu sos de lămâie și capere care place cu adevărat oricărui palat. Combinația dintre puiul suculent, pesmetul crocant și aroma intensă a sosului este pur și simplu imbatabilă. Se potrivește cel mai bine cu spaghete și brânză rasă sau cu o salată proaspătă.

Rețete similare

Spaghete cu carne tocată

Rețetă pentru spaghete bolognese tradiționale italiene cu carne tocată.

Original italian Cannelloni Casserole

Această caserolă de cannelloni este un fel de mâncare pe care îl fac de ani de zile și pe care mă bucur mereu să-l aduc la masă. Se prepară minunat și apoi se coace la cuptor la timpul dorit. Combinația dintre gustul picant al sosului de roșii, cremositatea sosului bechamel și gustul savuros al cannelloniilor umpluți cu carne tocată este pur și simplu irezistibilă.

Paste italiene de casă cu pesto

Această rețetă de paste italiene de casă cu pesto este una dintre mâncărurile mele preferate, care ajunge pe masa noastră de câteva ori pe lună. Sunt gustoase, pline de savoare și se prepară rapid și ușor.

Spaghete carbonara fără ouă

Această rețetă este o soluție grozavă pentru cei care doresc să se bucure de carbonara tradițională, dar nu doresc sau nu pot consuma ouă.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Paste carbonara cremoase și savuroase
Videorecetă

Paste carbonara cremoase și savuroase

Pastele carbonara combină ouă, parmezan, bacon crocant și usturoi pentru a crea un amestec perfect de cremozitate și savoare. Sunt gata în doar 30 de minute și va fi cu siguranță un succes la masa de prânz sau cină!

Tigaie de tocăniță de tăiței sănătoasă

Acest fel de mâncare este un adevărat clasic în casa mea! Combinația de carne tocată consistentă și tăiței savuroși face din acest fel de mâncare o adevărată mâncare reconfortantă. Prăjirea cărnii tocate înainte de a găti tăițeii conferă felului de mâncare o aromă unică și consistentă pe care toată familia o va îndrăgi.

Paste rapide de prânz cu legume și ton

Una dintre rețetele mele preferate pentru un prânz rapid și gustos sunt aceste paste. Combinația de legume proaspete, ton și condimente delicioase o face un adevărat deliciu. În plus, este destul de ușor și rapid de făcut, ceea ce este perfect dacă nu ai prea mult timp la dispoziție.

Pui piccata italian (schnitzel)

Puiul piccata este una dintre mâncărurile mele preferate pe care mă bucur întotdeauna să le pregătesc pentru familia și prietenii mei. Este o delicatesă italiană cu sos de lămâie și capere care place cu adevărat oricărui palat. Combinația dintre puiul suculent, pesmetul crocant și aroma intensă a sosului este pur și simplu imbatabilă. Se potrivește cel mai bine cu spaghete și brânză rasă sau cu o salată proaspătă.

Reels

Nou