PUBLICITATE

Sursa :: Saulich from Getty Images

Supa de cremă de broccoli fără făină

Adorăm această supă cremă de broccoli, mai ales pentru aroma sa delicată. Eu nu o îngroșez cu făină.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 bucată broccoli Adăugat la
  • 1 bucată ceapă mare Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 l Bulion de legume sau de pui Adăugat la
  • 100 ml Frișcă Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • 1 lingură Ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Într-o tigaie preîncălzită la foc mediu, se prăjește ceapa și usturoiul tocate mărunt într-o lingură de ulei de măsline. După câteva minute, se adaugă broccoli tăiat în buchețele mai mici și se prăjește câteva minute până când devine auriu. Acest pas va da supei o aromă mai intensă.

2. Pasul

Se toarnă bulionul peste legume și se fierbe la foc mic timp de aproximativ 15 minute, până când broccoli este fraged. Se asezonează cu sare și piper după gust.

3. Pasul

Se amestecă supa cu un blender de imersie până la omogenizare. Dacă vă place o textură mai grosieră, nu este nevoie să mixați complet toate legumele. Uneori las câteva bucăți de broccoli, astfel încât acestea să apară ca "bucăți" în supă, ceea ce contribuie la aromă.

4. Pasul

La final, se adaugă smântâna și se lasă să fiarbă timp de 2 minute.

Reels

Nou