PUBLICITATE
Tartă cu mere și caramel

Tartă cu mere și caramel

Combinatia de mere și caramel este grozavă. În plus, în această rețetă am încercat o versiune mai nutritivă de desert. Blat crocant, o porție generoasă de mere, fulgi și completat cu caramel de lapte de cocos.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Corp

  • 50 g Fulgi de ovăz mixați Adăugat la
  • 50 g Făină integrală de speltă Adăugat la
  • 50 g Făină de cocos Adăugat la
  • 80 g Scrie untul Adăugat la
  • 10 g Din zahăr de trestie Adăugat la
  • 5 ro Apă Adăugat la

Umplutura

  • 6 bucată Mere Adăugat la
  • 2 linguriță Scorțișoară Adăugat la
  • 1 ro miere Adăugat la
  • 1 bucată budincă de vanilie Adăugat la

Zahăr pudră

  • 15 g De fulgi de ovăz Adăugat la
  • 30 g De făină integrală Adăugat la
  • 15 g Zahăr de trestie Adăugat la
  • 2 Articolul Scorțișoară Adăugat la
  • 20 g Unt de gătit Adăugat la

Caramel

  • 1 lapte de cocos light Adăugat la
  • 30 g De zahăr de cocos Adăugat la
  • 10 g ulei de cocos Adăugat la
  • ciupitură Sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Amestecăm ingredientele pentru aluat și creăm un aluat. Așezăm un formular (diametru 22) cu hârtie de copt. Împingem aluatul pe fundul și pe marginea formei. Îl punem să se pre-coacă în cuptor la 180 de grade timp de aproximativ 10 minute.

2. Pasul

Tăiem mărul în cuburi. Le amestecăm cu miere și scorțișoară și le gătim cu puțină apă până se înmoaie. Lăsăm merele moi să se răcească ușor. Apoi le amestecam cu pudră de budincă și le așezăm pe crustă.

3. Pasul

Într-un bol amestecăm ingredientele pentru topping. Compoziția ar trebui să fie mai nisipoasă. Aplicăm pe umplutura de mere și dăm la cuptor la 180 de grade aproximativ 40 de minute.

4. Pasul

Laptele de cocos cu zahăr de cocos se fierbe, amestecând constant, timp de aproximativ 25-30 de minute până se îngroașă. Adăugăm uleiul și amestecăm din nou. La final, adăugăm un praf de sare. Caramelul îl turnăm peste tarta ușor răcită.

5. Pasul

Punem torta la frigider, unde o lăsăm să se răcească complet. 😊

Rețete similare

Tort fără gluten cu căpșune

Ai căpșune acasă? Pregătește acest tort din ele. Fără gluten, fără lactoză, doar cu ingrediente super.

Tortă de căpșuni cu blat de sfeclă

Și tortul poate fi pregătit mai sănătos, mai nutritiv și totuși gustos. Și acesta este dovada. În plus, arată grozav și nu veți simți diferența de gust față de cea clasică.

Cheesecake fără coacere cu căpșuni fit

De obicei, fac cheesecake-uri coapte. Dar am încercat și unul fără coacere cu căpșuni într-o versiune mai sănătoasă.

Bundt Cake cu Cocos și Cacao

Un bundt cake pentru cafea sau ceai. Un desert delicios pentru după-amiaza. Combinatia dintre cocos și ciocolată nu se demodează niciodată.

Plăcintă cu budincă și coacăze

Îmi place să folosesc coacăze în plăcinte, deoarece nu ne plac prea mult de unul singur și nu ajungem să le mâncăm în timpul sezonului. Dacă aveți multe, încercați această plăcintă pe o tablă, completată cu budincă de ciocolată. De asemenea, este interesant să se adauge grâu în aluat

Tort cu cireșe și mac

Un desert interesant pentru vară, când cireșele sunt coapte. Deci, cu siguranță salvați-l și preparați-l.

Fit cheesecake cu strat de caramel

Cheesecake într-o versiune mai sănătoasă, nutrițională. Cu un strat de budincă de caramel și glazură de cacao.

Tort fără gluten cu căpșuni

Un tort pentru weekend sau chiar pentru o petrecere? Acesta este un desert minunat, frumos și la vedere. În plus, este destul de sănătos.

Rețete similare

Tort fără gluten cu căpșune

Ai căpșune acasă? Pregătește acest tort din ele. Fără gluten, fără lactoză, doar cu ingrediente super.

Tortă de căpșuni cu blat de sfeclă

Și tortul poate fi pregătit mai sănătos, mai nutritiv și totuși gustos. Și acesta este dovada. În plus, arată grozav și nu veți simți diferența de gust față de cea clasică.

Cheesecake fără coacere cu căpșuni fit

De obicei, fac cheesecake-uri coapte. Dar am încercat și unul fără coacere cu căpșuni într-o versiune mai sănătoasă.

Bundt Cake cu Cocos și Cacao

Un bundt cake pentru cafea sau ceai. Un desert delicios pentru după-amiaza. Combinatia dintre cocos și ciocolată nu se demodează niciodată.

Plăcintă cu budincă și coacăze

Îmi place să folosesc coacăze în plăcinte, deoarece nu ne plac prea mult de unul singur și nu ajungem să le mâncăm în timpul sezonului. Dacă aveți multe, încercați această plăcintă pe o tablă, completată cu budincă de ciocolată. De asemenea, este interesant să se adauge grâu în aluat

Tort cu cireșe și mac

Un desert interesant pentru vară, când cireșele sunt coapte. Deci, cu siguranță salvați-l și preparați-l.

Fit cheesecake cu strat de caramel

Cheesecake într-o versiune mai sănătoasă, nutrițională. Cu un strat de budincă de caramel și glazură de cacao.

Tort fără gluten cu căpșuni

Un tort pentru weekend sau chiar pentru o petrecere? Acesta este un desert minunat, frumos și la vedere. În plus, este destul de sănătos.

Reels

Nou