PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay : matthiasboeckel

Tortellini de spanac doar 5 ingrediente

Am descoperit această rețetă în urmă cu câțiva ani în cofetăria mea italiană preferată și de atunci am făcut-o de multe ori. Tortellini cu spanac este ideală pentru vegetarieni (soțul meu este unul dintre ei) și, de asemenea, poate fi preparată în orice moment al anului. Familia mea adoră cu adevărat acest fel de mâncare și, de asemenea, poate fi preparat în mai puțin de o oră, cu doar 5 ingrediente!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 500 g Umplutură de brânză tortellini proaspătă Adăugat la
  • 300 g Spanac, spălat și tocat Adăugat la
  • 2 Lingură ulei de măsline Adăugat la
  • 2 amendă căței de usturoi tocați Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • 200 ml frișcă bătută Adăugat la
  • 100 g Brânză parmezan, pentru presărare Adăugat la
  • Nucșoară după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Pentru tortellini cu spanac, începeți să gătiți tortellini conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Asigurați-vă că sărați ușor apa pentru a da gust pastelor. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și adăugați usturoiul tocat. Lăsați-l să se prăjească câteva secunde, doar până când se parfumează. Aveți grijă cu usturoiul, pentru că, dacă se gătește prea mult timp, poate deveni amar.

2. Pasul

Adăugați spanacul tocat și gătiți până când se prăbușește. Întotdeauna tai spanacul în bucăți mai mici, deoarece este mai ușor de mâncat pentru copii.

3. Pasul

După ce spanacul s-a prăbușit, adăugați smântâna și lăsați amestecul să fiarbă câteva minute, până când începe să se îngroașească ușor. Acest lucru vă permite, de asemenea, să variați cantitatea de smântână, mai puțină pentru un sos mai ușor sau mai multă pentru o consistență mai cremoasă.

4. Pasul

Adăugați apoi tortellini de spanac fierte în tigaie și amestecați ușor pentru ca acestea să fie acoperite uniform de sos. Serviți vasul de tortellini cu spanac cu un strop bun de parmezan și nucșoară pentru a oferi un contrast delicios cu cremozitatea tortellini.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou