PUBLICITATE

Sursa :: marekuliasz from Getty Images

Unt de migdale

Rețetă pentru unt de migdale de casă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 2 căni Migdale decojite Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
  • 2 Linguri miere Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

75 min.
1. Pasul

Se încălzește cuptorul la 180°C. Întindeți-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți-le timp de aproximativ 15 minute. Aveți grijă să nu se înnegrească, amărăciunea va strica impresia generală.

2. Pasul

Puneți migdalele răcite într-un robot de bucătărie cu lamă și începeți să le mixați.

3. Pasul

După un timp, migdalele încep să-și elibereze uleiurile și masa trebuie amestecată în continuare. Întregul proces durează aproximativ 15-20 de minute, în funcție de puterea blenderului, în timpul procesului este necesar să se tragă din când în când masa de pe părțile laterale ale blenderului.

4. Pasul

Odată ce ați ajuns la o consistență cremoasă, treaba este gata. Adăugați un vârf de cuțit de sare și îndulciți cu miere sau sirop de arțar, dacă doriți. Transferați untul de migdale finit într-un borcan cu capac și puneți-l la frigider.

Reels

Nou