PUBLICITATE

Sursa :: milanfoto from Getty Images Signaturre

Cotlete de porc marinate

Cotlete de porc într-o super marinată de vin roșu, miere, ulei de măsline, usturoi și sos de soia.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 ks Cotlete de porc Adăugat la
  • 1 ks frunză de dafin Adăugat la
  • 1 lingură Piper negru măcinat Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 lingură Săruri Adăugat la
  • 100 ml sos de soia Adăugat la
  • 100 ml Ulei de măsline Adăugat la
  • 50 ml Vin roșu Adăugat la
  • 2 linguri miere Adăugat la
  • 12 căni Condimente pentru carne la grătar Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

240 min.
1. Pasul

Se curăță și se taie cotletele în bucăți mai mici. Puneți-le într-un bol.

2. Pasul

Se adaugă toate celelalte ingrediente și se amestecă bine. Vă recomand să amestecați tăițeii cu mâinile pentru ca toate aromele să se combine bine. Carnea trebuie să fie acoperită complet de marinată.

3. Pasul

Acoperiți vasul și lăsați carnea să se marineze la frigider timp de cel puțin 3 ore, dar ideal ar fi peste noapte. Aveți grijă să amestecați carnea cel puțin o dată în acest timp.

4. Pasul

Cotletele marinate pot fi apoi pregătite pe grătar sau în tigaie. Se prăjesc timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou