PUBLICITATE
Deliciul crocant - cașcaval pane

Deliciul crocant - cașcaval pane

Cașcavalul pane ușor și delicios este perfect pentru o gustare rapidă sau o cină în familie. Cașcavalul ales este tăiat în felii, apoi învelit într-o crustă crocantă și prăjit până când devine auriu și delicios.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 8 felii cașcaval Adăugat la
  • 12 cană făină Adăugat la
  • 2 ouă bătute Adăugat la
  • 1 cană pesmet Adăugat la
  • 12 linguriță sare Adăugat la
  • 14 linguriță piper Adăugat la
  • ulei pentru prăjit Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Într-un castron mic, amestecați făina, sarea și piperul. Într-un alt castron, bateți ouăle. Într-un al treilea castron, puneți pesmetul.

Deliciul crocant - cașcaval pane - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

2. Pasul

Taiați cașcavalul în felii de aproximativ 1 cm grosime.

Deliciul crocant - cașcaval pane - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

3. Pasul

Treceți fiecare felie de cașcaval mai întâi prin făină, apoi prin ou și la final prin pesmet.

Deliciul crocant - cașcaval pane - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

4. Pasul

Încingeți uleiul într-o tigaie mare. Prăjiți fiecare felie de cașcaval pane în uleiul încins până devin aurii și crocante.

Deliciul crocant - cașcaval pane - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

5. Pasul

Scoateți cașcavalul pane pe un șervețel de hârtie pentru a se scurge uleiul în exces. Servește imediat, cu un sos de roșii sau cu ketchup, după preferințe.

Deliciul crocant - cașcaval pane - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

Reels

Nou