PUBLICITATE

Sursa :: blende40 via Adobe Stock

Rețetă de legume cu morcovi doar 5 ingrediente

Această rețetă de morcovi și legume este una dintre preferatele familiei în casa noastră și am făcut-o de mai multe ori. Este, fără îndoială, un fel de mâncare delicioasă și nutritivă, care este plină de aroma morcovilor proaspeți și de condimente picante. Dulceața morcovilor combinată cu aroma pătrunjelului face ca de fiecare dată să fie o experiență incredibil de gustoasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg scavenger Adăugat la
  • 1 tăiat ceapă Adăugat la
  • 2 căței de usturoi Adăugat la
  • 3 Lingură ulei de măsline Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • 2 Lingură pătrunjel tocat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Pentru a pregăti legumele de morcovi, mai întâi spălați bine morcovii și decojiți-i. Vă recomand să folosiți un decojitor de legume pentru a evita risipa inutilă. Apoi, tăiați morcovii în felii sau cuburi, în funcție de preferințe.

2. Pasul

Se curăță și se taie ceapa și usturoiul, usturoiul tocat fin eliberând întotdeauna mai multă aromă.

3. Pasul

Se încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare. Adăugați ceapa și usturoiul și prăjiți-le până devin ușor aurii. Este important să le amestecați constant pentru a nu se arde.

4. Pasul

Acum adăugați morcovii tăiați felii și amestecați totul bine. Acoperiți tigaia și gătiți morcovii la foc mediu până când se înmoaie. Dacă este necesar, adăugați puțină apă pentru a împiedica morcovii să se ardă.

5. Pasul

După aproximativ 15-20 de minute, morcovii ar trebui să fie suficient de moi. Dacă nu, lăsați-i să mai gătească câteva minute.

6. Pasul

La final, se adaugă sare, piper și pătrunjel tocat în legumele cu morcovi. Se amestecă bine și se mai gătește încă 2-3 minute pentru ca toate aromele să se combine bine.

7. Pasul

Fac adesea acest fel de mâncare de legume ca garnitură la mâncăruri de carne sau pur și simplu îl servesc cu pâine proaspătă. Este ușor de preparat și este întotdeauna un succes.

Rețete similare

Cartofi fierți cu ciuperci prăjite

Acesta este un fel de mâncare simplu, dar delicios, care este perfect ca garnitură sau fel principal. Este de asemenea un excelent fel de mâncare vegetarian. Amestecul de ciuperci terestre și cartofi cremoși este pur și simplu irezistibil. Acest fel de mâncare este ușor de făcut și necesită foarte puține ingrediente.

Rețetă de morcovi cu unt

Îmi place această rețetă de morcovi cu unt pentru că este rapidă, sănătoasă și gustoasă. Am făcut această rețetă atât de des încât nu mai recunosc măduva din salata de morcovi - fiecare morcov este aromat și dulce, cu cantitatea potrivită de unt și zahăr.

Rețetă de "varză neagră" (kale) cu cartofi de jachetă

Un fel de mâncare ușor de preparat și sănătos, care este deosebit de bun în sezonul rece cu aromele sale consistente.Varza neagră este foarte asemănătoare cu varza kale. Îmi place combinația dintre aroma pământie a verzei negre și acompaniamentul simplu al cartofilor jacket. Este delicioasă, nutritivă, sănătoasă și mai ales ușor de pregătit pentru masa de prânz a familiei.

Legume balcanice înăbușite

Această rețetă este una dintre mâncărurile mele preferate, pe care o fac adesea pentru familia și prietenii mei. Iubesc acest fel de mâncare vegetariană pentru că este colorat, gustos și plin de ingrediente sănătoase și nutritive. Este rapid și ușor de preparat, așa că este ideal pentru zilele aglomerate. Am încercat diferite legume în trecut și am constatat că combinația prezentată mai jos oferă cel mai bun echilibru de arome.

Spaghettii de dovlecel cu usturoi și parmezan

Această rețetă simplă și delicioasă combină spaghettii de dovlecel, cunoscute și sub numele de zoodles, cu aromele bogate ale usturoiului și parmezanului. Acest fel de mâncare este ușor, sănătos și perfect pentru o masă vegetariă rapidă.

Cartofi fierti cu spanac și feta

O masă simplă și sănătoasă, perfectă pentru o cină rapidă. Amestecul de spanac proaspăt, brânză feta și cartofi calzi este pur și simplu incredibil.

Salată de sfeclă roșie cu mere plină de vitamine

Această rețetă este una dintre preferatele familiei și o fac adesea pentru prânzuri și picnicuri. Este o salată proaspătă și crocantă, cu un gust dulce și acrișor, care merge bine cu pui sau pește la grătar. Combinația de sfeclă și măr conferă acestei salate o colorare frumoasă, iar dacă, la fel ca mine, vă place gustul lămâilor proaspete și al mărarului, atunci această salată este un must pentru voi.

Salată de varză de Bruxelles cu portocală și nucă

O salată sănătoasă și crocantă de varză de Bruxelles cu portocale și nuci. O salată perfectă pentru sezonul rece.

Rețete similare

Cartofi fierți cu ciuperci prăjite

Acesta este un fel de mâncare simplu, dar delicios, care este perfect ca garnitură sau fel principal. Este de asemenea un excelent fel de mâncare vegetarian. Amestecul de ciuperci terestre și cartofi cremoși este pur și simplu irezistibil. Acest fel de mâncare este ușor de făcut și necesită foarte puține ingrediente.

Rețetă de morcovi cu unt

Îmi place această rețetă de morcovi cu unt pentru că este rapidă, sănătoasă și gustoasă. Am făcut această rețetă atât de des încât nu mai recunosc măduva din salata de morcovi - fiecare morcov este aromat și dulce, cu cantitatea potrivită de unt și zahăr.

Rețetă de "varză neagră" (kale) cu cartofi de jachetă

Un fel de mâncare ușor de preparat și sănătos, care este deosebit de bun în sezonul rece cu aromele sale consistente.Varza neagră este foarte asemănătoare cu varza kale. Îmi place combinația dintre aroma pământie a verzei negre și acompaniamentul simplu al cartofilor jacket. Este delicioasă, nutritivă, sănătoasă și mai ales ușor de pregătit pentru masa de prânz a familiei.

Legume balcanice înăbușite

Această rețetă este una dintre mâncărurile mele preferate, pe care o fac adesea pentru familia și prietenii mei. Iubesc acest fel de mâncare vegetariană pentru că este colorat, gustos și plin de ingrediente sănătoase și nutritive. Este rapid și ușor de preparat, așa că este ideal pentru zilele aglomerate. Am încercat diferite legume în trecut și am constatat că combinația prezentată mai jos oferă cel mai bun echilibru de arome.

Spaghettii de dovlecel cu usturoi și parmezan

Această rețetă simplă și delicioasă combină spaghettii de dovlecel, cunoscute și sub numele de zoodles, cu aromele bogate ale usturoiului și parmezanului. Acest fel de mâncare este ușor, sănătos și perfect pentru o masă vegetariă rapidă.

Cartofi fierti cu spanac și feta

O masă simplă și sănătoasă, perfectă pentru o cină rapidă. Amestecul de spanac proaspăt, brânză feta și cartofi calzi este pur și simplu incredibil.

Salată de sfeclă roșie cu mere plină de vitamine

Această rețetă este una dintre preferatele familiei și o fac adesea pentru prânzuri și picnicuri. Este o salată proaspătă și crocantă, cu un gust dulce și acrișor, care merge bine cu pui sau pește la grătar. Combinația de sfeclă și măr conferă acestei salate o colorare frumoasă, iar dacă, la fel ca mine, vă place gustul lămâilor proaspete și al mărarului, atunci această salată este un must pentru voi.

Salată de varză de Bruxelles cu portocală și nucă

O salată sănătoasă și crocantă de varză de Bruxelles cu portocale și nuci. O salată perfectă pentru sezonul rece.

Reels

Nou