PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay

Tenderloin de porc Marinadă cu sos de miere și usturoi

Această marinată simplă, dar plină de savoare, este perfectă pentru mușchiul de porc, oferindu-i un amestec ispititor de dulceață, gust picant și condimente care cu siguranță va impresiona. Carnea de porc este marinată timp de câteva ore pentru a permite pătrunderea profundă a aromelor, rezultând un fel de mâncare incredibil de suculent, fraged și apetisant.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 file de porc Adăugat la
  • 12 ceașcă Miere Adăugat la
  • 12 ceașcă sos de soia Adăugat la
  • 4 cuișoare Usturoi, tocat mărunt Adăugat la
  • 2 tbls Sos Worcestershire Adăugat la
  • 1 lingură Ghimbir proaspăt, ras Adăugat la
  • 12 linguriță piper negru măcinat Adăugat la
  • 12 linguriță sare Adăugat la
  • 14 linguriță piper cayenne Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

480 min.
1. Pasul

Într-un castron, combinați mierea, sosul de soia, usturoiul tocat mărunt, sosul Worcestershire, ghimbirul ras, piperul negru, sarea și piperul Cayenne. Se amestecă până când se omogenizează bine

2. Pasul

Puneți fileul de porc într-o pungă mare cu fermoar. Turnați marinada, asigurându-vă că carnea de porc este acoperită complet.

3. Pasul

Închideți punga și puneți-o la frigider să se marineze timp de cel puțin 7 ore sau, de preferință, peste noapte.

4. Pasul

Preîncălziți grătarul sau cuptorul. Scoateți carnea de porc din marinată și gătiți-o până când centrul cărnii de porc atinge o temperatură de 63°C (145°F).

5. Pasul

Se lasă carnea de porc să se odihnească timp de 3-5 minute înainte de a o tăia în felii și de a o servi.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou